Antena Căutare

Petre Grigoras va antrena din nou in Liga I: "Vineri e prezentarea oficiala"

Petre Grigoras n-a ramas prea mult timp fara angajament dupa despartirea de Pandurii. Fostul tehnician al gorjenilor a ajuns la un acord cu Otelul, iar la data de 1 februarie va fi prezentat oficial la Galati.

Presedintele clubului Otelul Galati, Narcis Raducan, a anuntat despartirea de Viorel Tanase si aducerea la echipa a lui Petre Grigoras.

"Am incetat pe cale amiabila colaborarea cu Viorel Tanase, om caruia tin sa-i multumesc foarte mult pentru perioada petrecuta la carma echipei de seniori. Va anunt oficial ca noul antrenor al FC Otelul Galati este Petre Grigoras, unul dintre cei mai bine cotati antrenori romani", se arata in comunicatul clubului galatean.

Petre Grigoras s-a despartit in aceasta iarna de Pandurii Targu Jiu in urma unei neintelegeri cu patronul Marin Condescu pe seama aducerii la echipa a lui Stojan Vranjes. Vineri, 1 februarie 2013, antrenorul va fi prezentat oficial la Galati.

VIDEO! Modul inedit prin care jucatorii lui Pacos Ferreira cheama femeile la stadion... FOTO! A fost prezentata mingea oficiala pentru finala Ligii Campionilor 2013...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x