Antena Căutare

Otelul - Dinamo 1-1 / Criza continua

Echipa lui Liviu Ciobotariu nu a putut profita de pasul gresit al CFR-ului si a ramas la 2 puncte in spatele ardelenilor.

Inaintea meciului, Cristi Borcea avea o premonitie deloc optimista: la Galati urma sa-l arbitreze Istvan Kovacs, arbitrul "ce nu da niciodata penalty pentru Dinamo" conform spuselor actionarului.

In fieful campioanei, Dinamo a ajuns la al treilea meci fara victorie in campionat, remizand, 1-1 cu Otelul Galati. Iorga a deschis scorul pentru echipa ce in urma cu cateva luni se batea cu Manchester United si Benfica in Liga Campionilor, iar Marius Niculae a egalat pentru cei ce se pregatesc inca din 2002 sa ajunga acolo.

Sageata avea sa fie eliminat de centralul din Carei inainte de pauza, starnind mania dinamovistilor. Kovacs a considerat ca atacantul l-a lovit cu intentie pe Sarghi la o faza in coltul terenului si l-a trimis mai devreme la cabine pe fostul practicant de judo.

Ciobotariu a fortat cu Alex Curtean insa decisiv avea sa fie Danciulescu, cel care a fost faultat in careu de Sergiu Costin si a obtinut penalty-ul. Lovitura de pedeapsa a fost insa ratata de Catalin Munteanu, care a trimis pe langa poarta.

Dinamo ramane pe 2, cu 45 de puncte, la doua in spatele CFR-ului. In cazul in care Steaua invinge la Targu Mures, va veni la un singur punct in spatele cainilor.

Foto: gsp.ro

Manchester City revine la un punct in spatele lui United. Vezi rezultatele din Anglia!... Surprize de proportii in Cupa Frantei: favoritele eliminate de anonime...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x