Antena Căutare

Fundasul Otelului Galati, Cristian Sarghi, se simte bine. Vezi aici primul interviu dupa accidentare!

La trei zile dupa ce a dat emotii familiei sale, dar si suporterilor, fundasul Otelului Galati, Cristian Sarghi, a dat primul interviu dupa accidetarea suferita pe stadion. Fotbalistul isi aminteste ceva din ce s-a intamplat dupa ce a fost lovit si realizeaza ca a fost la un pas de o tragedie. De asemenea, nu ii poarta pica celui care l-a pus la pamant.

Accidentarea nu i-a sters zambetul de pe buze lui Cristian Sarghi. Cu ochiul drept tumefiat si o fractura de piramida nazala, fundasul galatean se dovedeste cu adevarat de "otel". Nu este suparat pe cel care l-a trimis la pamant, din greseala: "Nu are nicio vina, se putea intampla oricui. Nu am de ce sa fiu suparat".

Ocrotit aproape permanent de sotie, Sarghi a primit la cateva ore de la accidentare si vizita colegilor. Vestile bune vin si de la medici, care spun ca fotbalistul e rezistent si ca se va recupera complet.

Fundasul fostei campioane va mai avea de asteptat cel puþin o luna pana va putea sa isi reia antrenamentele. Chiar si asa, tot va purta o masca de protectie, pentru ca fractura sa se vindece asa cum trebuie.

Scandalul cu Gigi i-a fost fatal: Florin Costea si-a reziliat contractul cu Steaua! ... Laurentiu Reghecampf nu-l mai lasa pe Helmuth Duckadam sa vorbeasca despre echipa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x