Antena Căutare

Dorinel Munteanu il ataca pe Adrian Cristea: "O sa moara speranta"

Dupa ce jucatorul Universitatii Cluj, Adrian Cristea a sustinut ca jocul Otelului nu are fata de Liga Campionilor si s-a declarat amuzat de afirmatia lui Dorinel Munteanu conform careia galatenii s-au lasat in mod voit dominati de catre “sepcile rosii”, replica tehnicianului a fost una destul de acida la adresa “Printului”, despre care Munti a spus ca nu reprezinta nimic in fotbalul romanesc si ca nici nu l-a vazut pe teren in partida de duminica.

"De obicei respect jucatorii, dar Cristea nu are ce sa spuna despre Otelul, el este in alta sfera, nu a reprezentat nimic pentru Romania si nici pentru identitatea clubului la care activeaza. El intra in categoria talentelor care au mor sperante, in partida cu noi nici macar nu l-am vazut in joc, are alta atractie decat fotbalul", a declarat Dorinel Munteanu.

Neamtul a comentat si incidentul de la finalul partidei, atunci cand a avut o altercatie verbala cu un suporter clujean aflat in apropierea tunelului de acces: "Sincer, am fost surprins sa vad ca suporterii din Cluj au fost alaturi de mine, insa la final unul dintre ei m-a injurat, iar eu am ripostat, lucru pe care nu trebuia sa-l fac, dar nu regret acest gest sub nicio forma. Sper ca lumea a apreciat ca am pus suflet in ceea ce am facut la Universitatea".

Sursa: gsp

Foto: Hepta

Gaz Metan Medias - Petrolul 0-1 / Lupii castiga din penalty... FCM Tg. Mures - Concordia 3-0 \ Ardelenii ies din zona minata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x