Antena Căutare

Dorinel Munteanu a fost prezentat oficial la Dinamo

Telenovela de la Dinamo s-a incheiat. Dario Bonetti si-a reziliat contractul, iar gruparea din Stefan cel Mare l-a instalat pe Dorinel Munteanu in functia de antrenor.

Aventura lui Dario Bonetti la Dinamo s-a incheiat. Dupa multe zile in care s-a jucat de-a demisia, tehnicianul italian s-a inteles cu sefii “cainilor” in privinta rezilierii contractului.

Dorinel Munteanu este noul antrenor al gruparii din Stefan cel Mare. Fostul “principal” al Otelului a fost prezentat, joi, de Ionut Negoita si a anuntat ca va colabora cu Cornel Dinu in mandatul sau la Dinamo.

Ziua de azi e foarte importanta pentru mine. Ma intorc la echipa care m-a lansat in fotbalul mare. Vin la Dinamo cu toata priceperea mea si sper sa le redau jucatorilor increderea in ei. Voi discuta de fiecare data cu Cornel Dinu”, a declarat noul antrenor al dinamovistilor, Dorinel Munteanu.

Ionut Negoita a vorbit despre obiectivul “Neamtului” la Dinamo: “Dorinel e un antrenor cu un CV bogat, care s-a intors la prima lui dragoste. Si-a asumat prin contract ca echipa va termina acest sezon pe locul trei”, a declarat actionarul dinamovist.

VIDEO! Ibrahimovici, povestea geniului rebel... VIDEO! Sambata dormi la pranz! Insomnia UFC e pe GSP TV...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x