Antena Căutare

Concordia Chiajna - Otelul Galati 1-0 / Ilfovenii au reusit surpriza etapei

Campioana en titre a pierdut la Chiajna in prima etapa a minireturului, dupa un meci in care nu au aratat mare lucru.

Otelul Galati are probleme la debut. Dupa ce in prima etapa a campionatului au pierdut la Petrolul cu 2-1, luni seara au fost nevoiti sa se recunoasca invinsi undeva mai la sud de Buzau, locul unde a avut loc partida cu gazarii.

Chiajna, singurul sat in care s-a jucat o finala de campionat european a primit cu ostilitate campioana in exercitiu, care venise cu gandul de a lua puncte care sa o ajute in lupta pentru titlu la care Dorinel Munteanu inca spera.

Cu 16 jucatori noi, echipa lui Laurentiu Reghecampf a parut mai omogena decat Otelul, care joaca in aceeasi formula de doi ani de zile.

Ilfevenii au avut mai multe ocazii si, la una din ele, Rocha, killer-ul Stelei din Antalya, l-a naucit pe Sergiu Costin si a centrat in fata portii, acolo de unde Viorel Dinu, fostul jucator al lui FC Snagov, a reusit singurul gol al partidei.

Cu aceasta victorie, Concordia se afla pe 17 cu 14 puncte, cu 4 mai putine decat Petrolul, prima echipa salvata.

Intr-o alta partida contand pentru prima etapa a minireturului, Sportul Studentesc a invins la Ceahlaul cu 2-1 si se afla, cu 17 puncte, imediat sub linie.

Foto: gsp.ro

Marius Stan: "Dorinel sa uite de titlu"... Cavani, Lavezzi si Hamsik, pe viata la Napoli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x