Antena Căutare

Campioana a incheiat anul si a inceput petrecerea!

Campioana Romaniei a inceput vacanta, insa nu inainte de a respecta o traditie veche a otelarilor : sacrificarea porcului de Craciun.

Astfel, dupa un an in care au obtinut performante extraordinare pentru clubul moldav, castigarea Ligii I si a Supercupei Romaniei, dar si participarea in cea mai prestigioasa competitie inter-cluburi din lume, UEFA Champions League, jucatorii, antrenorii si oficialii Otelului s-au reunit la un renumit complex din Galati pentru a cinsti sezonul de exceptie reusit de galateni si pentru a-si ura toate cele bune pentru urmatorul an.

Fotbalistii antrenati de Dorinel Munteanu vor beneficia de o pauza de 3 saptamani, reunirea lotului fiind programata pe data de 9 ianuarie 2012, dupa care campionii Romaniei vor avea parte de 3 cantonamente : traditionala pregatire fizica de la Poiana Brasov, precedata de doua stagii , in Cipru, respectiv Turcia sau Spania, unde se va pune accentul pe compartimentul tehnico-tactic.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Valencia, aproape de transferul lui van der Wiel... Hocheistii romani au cantat imnul Ungariei. Dovada vine de pe facebook...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x