Antena Căutare

Bonetti a demisionat! Dorinel Munteanu este noul antrenor al lui Dinamo

Dario Bonetti si-a dat demisia din functia de antrenor principal al lui Dinamo. Nicolae Badea s-a inteles cu Dorinel Munteanu pentru preluarea bancii tehnice a "cainilor".

Imediat dupa ce a condus antrenamentul de dupa-amiaza al lui Dinamo, Dario Bonetti i-a anuntat pe jucatori ca renunta la functia de antrenor. Odata cu el si-au dat demisia toti cei din staful tehnic al echipei.

"Nu conteaza clauzele. Asta e viata antrenorilor, nu stii niciodata ce vei face maine", a declarat antrenorul italian. Locul lui Bonetti va fi luat de Dorinel Munteanu. "Neamtul" a avut o intalnire luni cu presedintele Nicolae Badea in care au stabilit detaliile viitoarei colaborari.

Singura problema in instalarea lui Munteanu la carma lui Dinamo o reprezinta suporterii alb-rosii. Acestia nu agreeaza sosirea lui Dorinel, pe care il acuza ca a vorbit de fiecare data urat despre Dinamo.

Dinamo si-a deschis academie de fotbal la Onesti... FOTO! Romania-Belgia, azi, 21:00, Antena1 si liveVIDEO si liveTEXT pe a1.ro! Galeria sexy sustine echipa nationala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x