Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Ce s-a întâmplat, de fapt, între Ionela și Albert, după ce fata a decis să plece: „În ochii mei s-a reabilitat”

În emisia live de Mireasa, Caprciile Iubirii de pe 30 aprilie 2024 au fost difuzate imagini care au arătat ce s-a întâmplat între Albert și Ionela în pauza publicitară din timpul galei de vineri, după ce fata a plecat din platou și și-a făcut bagajele penru a pleca.

colaj cu albert si ionela Galerie
Telespectatorii Mireasa au văzut ce și-au spus Ionela și Albert înainte ca fata să plece din casă | Antena 1

Telespectatorii Mireasa au văzut ce și-au spus Ionela și Albert înainte ca fata să plece din casă. Ionela l-a îmbrățișat pe Albert, a plâns, i-a spus că-i pare rău „că s-a întâmplat așa” și că ține mult la el.

„Toate se întâmplă cu un scop. Nici nu știu ce să mai zic. Trebuie să stau și să-mi pun ordine în gânduri”, i-a spus Albert fetei care avea gesturi tandre față de el.

„Să ai grijă de tine! O să-mi fie dor de tine, să știi!”, i-a spus Ionela băiatului, dar tânărul a fost „înghețat” din cauza deciziei fetei de a pleca. Băiatul a fost ulversat și nici nu și-a amintit ce i-a spus Ionela înainte de a părăsi casa Mireasa pentru două ore

Cei prezenți în platou au spus că văzând imaginile pot discuta în altă cheie.

„Nu mai conștientizam. Mi s-a tăiat, mi s-a luat tot! M-ați văzut cum eram”, a spus Albert.

Ioenla a izbucnit în lacrimi în direct când a povesit că taximetrista care urma să o ducă la autogară a sfătuit-o să se întoarcă, după ce a auzit-o vorbind la telefon cu mama ei, plângând și mărtrisind că îl place pe Albert.

Citește și: Mireasa sezon 9, 30 aprilie 2024. Task cu miză importantă. Concurenții au așteptat cu sufletul la gură să afle cine a câștigat

Ionela, dranjată de comentariile Nataliei la adresa ei: „Ea era mai mult atrasă de șofer”. Cum a explicat bruneta gestul pe care colega ei l-a numit „flirt”

După plecarea Ionelei, Natalia a făcut câteva comentarii la adresa brunetei: „Când n-am dus la cartea de vizită ea era mai mult atrasă de șofer”.

Ionela a fost afectată de vorbele Nataliei și a discutat cu doamna Mariana, explicându-i că șoferul a întrebat-o ceva, iar ea a răspuns: „Acum pot să zic și eu că șoferul a dus-o pe ea și i-a cumpărat shaorma. Eu nu pot să zic? Astea sunt vorbe de doi bani! Eu când am auzit chestiile astea am tras o concluzie despre ea”, i-a spus Ionela doamnei Mariana.

În mașină șoferul a spus că putem să venim una dintre noi în față să nu ne înghesuim în spate că nu ne mănâncă, iar Ionela a spus: „Și dacă te mănânc eu?” E flirt din punctul meu de vedere.

„Eu sunt o fire mai glumeață și am glumit. Care e problema?”, i-a răspuns Ionela Nataliei.

„Nu mi s-a părut frumoasă plecarea ei și părarea mea mi s-a schimbat despre ea”, a spus Natalia.

„Îi place de Albert și o roade. Poate a vrut ea să fie sărutată din prima”, a spus Ionela.

„Eu nu m-aș fi sărutat din prima”, a spus Natalia.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Tatăl lui Albert i-a dat un sfat fiului în legătură cu Ionela. Ce a spus domnul Teodor după cele întâmplate

Mireasa sezon 9, 30 aprilie 2024. Task cu miză importantă. Concurenții au așteptat cu sufletul la gură să afle cine a câ... Mireasa, sezon 9. Cristian a primit o scrisoare de la Antonia în direct. Cum a reacționat: „Te pupă șefa ta!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x