Antena Căutare

Diana și Silvestru Șoșoacă, impersonați pe scena iUmor de Şerban Georgevici și Claudia Susanu, într-o ediție specială

Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, într-o ediție cu totul specială a emisiunii iUmor, în care va fi ales Președintele Juriului, telespectatorii vor putea urmări o o serie de momente speciale, puse în scenă de vedete autohtone, inspirate din politica românească.

Colaj cu Diana și Silvestru Șoșoacă Galerie
Diana și Silvestru Șoșoacă, impersonați pe scena iUmor de Şerban Georgevici și Claudia Susanu, într-o ediție specială difuzată duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 | Antena 1

Diana și Silvestru Șoșoacă vor fi impersonați de Şerban Georgevici și Claudia Susanu, iar momentul lor va fi unul cu adevărat savuros.

Claudia Susanu revine pe scena iUmor și, de data aceasta, nu vine singură, ci alături de Șerban Georgevici, care îl va impersona pe nimeni altul decât pe Silvestru Șosoacă, împreună oferind un spectacol pe care toți cei din sală îl vor savura pe deplin. Cei doi vor pune în scenă un moment inspirat din celebrul film ,,Astă-seară dansăm în familie”, iar reprezentația lor va stârni aprecierile tuturor.

Citește și: Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Doina Teodoru: „Haina nu face pom, dar omul (...)”

Diana și Silvestru Șoșoacă, impersonați pe scena iUmor de Şerban Georgevici și Claudia Susanu, într-o ediție specială difuzată duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1. Cătălin Bordea: ,,Sketch-ul lor a fost extraordinar, este unul dintre preferatele mele de până acum!”

„Foarte bun, poate cel mai bun moment de astăzi. M-am distrat teribil! Bravo!”, a declarat Cosmin Natanticu după repreznetația celor doi actori, iar Bordea nu s-a sfiit să-și arate aprecierea: „Sketch-ul lor a fost extraordinar, este unul dintre preferatele mele de până acum!”.

Citește și: The Free Tenors vin să în(cânte) pe scena iUmor, într-o ediție specială difuzată duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1

Ce momente au pregătit invitații și cine va fi desemnat Președintele juriului iUmor, dintre Delia, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea și Cheloo, telespectatorii vor afla urmărind cea mai nouă ediție iUmor, difuzată duminica aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

The Free Tenors vin să în(cânte) pe scena iUmor, într-o ediție specială difuzată duminica aceasta, de la 20:00, la Anten... Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Claudia Susanu și Șerban Georgevici, moment savuros...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x