blank

Papanasi cu branza si dulceata

Vladutz gateste: "Papanasi cu branza si dulceata"

Ingrediente:
- doua cutii de branza Speisequark 250g EHRMANN (branza proaspata de vaca 20% grasime);
- un varf de sare si unul de bicarbonat stins cu lamaie;
- faina (in principiu 10-15 linguri);
- un pliculet de zahar vanilat.
- un borcan de gem de fructe (zmeura, afine, capsuni, fructe de padure, etc).

Mod de preparare
Introduceti ingredientele de mai susu intr-un bol si amestecatile bine, pana cand compozitia nu mai este lipicioasa. Apoi, portionati aluatul astfel incat sa sa aveti mereu doua bile mai mici pt capac si doua bile mai mari pt papanasii propriu-zisi. Cu un deget plin cu faina, se impunge bila mai mare direct in mijloc si se roteste pana obtinem o gaura maricica. Intr-o cratita se incinge o baie de ulei, in care sa poata “pluti”papanasii. Se pun papanasii la prajit si sunt gata cand se ridica la suprafata. Apoi, se pune pe fiecare papanas in parte dulceata si smantana, apoi li se pune capacul (bila mai mica).

Echipa Neatza va ureaza pofta buna!

Notat de 0 ori | Log In pentru a vota! | Adaugat: 1 Nov 2010 | 5115 vizionari

Link:
Embed:

Reţeta lui Vlădutz: Ciripele aurii, un desert delicios
Adaugat la: 14 Nov 2014
Durata: 00:01:48
Views: 94
Reţeta lui Vlădutz: Salată fermecată
Adaugat la: 18 Nov 2014
Durata: 00:02:03
Views: 36
Reţeta lui Vlădutz: Frigărui caramelizate
Adaugat la: 10 Nov 2014
Durata: 00:01:37
Views: 33
Rețeta lui Vlădutz: "Bucuria"
Adaugat la: 21 Nov 2014
Durata: 00:01:01
Views: 25
Reţeta lui Vlădutz: Coaste bavareze
Adaugat la: 17 Nov 2014
Durata: 00:01:50
Views: 23

Neatza cu Razvan si Dani si pe mobil
Rețeta lui Vlădutz: "Bucuria"
Pentru că este vineri este ziua desertului! Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi prăjitura ”Bucuria”
21 November 2014
Reţeta lui Vlădutz: Friptură de pui
Astăzi, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să prepari friptură de pui.
20 November 2014
Reţeta lui Vlădutz: Friptură în patru condimente
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să găteşti friptură în patru condimente.
19 November 2014
Reţeta lui Vlădutz: Salată fermecată
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă inedită de sezon - "Salată fermecată"
18 November 2014
Reţeta lui Vlădutz: Coaste bavareze
Astăzi, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să pregătiţi coaste bavareze.
17 November 2014
Reţeta lui Vlădutz: Ciripele aurii, un desert delicios
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă inedită de sezon - "Ciripele aurii
14 November 2014
TAGS:  
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z