blank

Papanasi cu branza si dulceata

Vladutz gateste: "Papanasi cu branza si dulceata"

Ingrediente:
- doua cutii de branza Speisequark 250g EHRMANN (branza proaspata de vaca 20% grasime);
- un varf de sare si unul de bicarbonat stins cu lamaie;
- faina (in principiu 10-15 linguri);
- un pliculet de zahar vanilat.
- un borcan de gem de fructe (zmeura, afine, capsuni, fructe de padure, etc).

Mod de preparare
Introduceti ingredientele de mai susu intr-un bol si amestecatile bine, pana cand compozitia nu mai este lipicioasa. Apoi, portionati aluatul astfel incat sa sa aveti mereu doua bile mai mici pt capac si doua bile mai mari pt papanasii propriu-zisi. Cu un deget plin cu faina, se impunge bila mai mare direct in mijloc si se roteste pana obtinem o gaura maricica. Intr-o cratita se incinge o baie de ulei, in care sa poata “pluti”papanasii. Se pun papanasii la prajit si sunt gata cand se ridica la suprafata. Apoi, se pune pe fiecare papanas in parte dulceata si smantana, apoi li se pune capacul (bila mai mica).

Echipa Neatza va ureaza pofta buna!

Notat de 0 ori | Log In pentru a vota! | Adaugat: 1 Nov 2010 | 5111 vizionari

Link:
Embed:


Neatza cu Razvan si Dani si pe mobil
Reţeta lui Vladutz: "Spaghete Milaneze"
Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă cu spaghete
17 July 2014
Reţeta lui Vladutz: "Supă-cremă de ciuperci"
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi o supă-cremă de ciuperci
16 July 2014
Reţeta lui Vladutz: "Vis de vară"
Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă de sezon - "Vis de vară"
14 July 2014
Prăjitura Amalia
Vlăduţ găteşte: "Prăjitura Amalia".
11 July 2014
Spaghete Bolognese şi spaghete cu legume
Vlăduţ găteşte: "Spaghete Bolognese şi spaghetecu legume".
10 July 2014
File de casă
Vlăduţ găteşte: "File de casă".
9 July 2014
TAGS:  
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z